background
Tamsma Makelaars O.G.

Bakkerstraat 17, 1221 GS Hilversum is niet meer beschikbaar.

Deze woning is succesvol verkocht door Tamsma Makelaars O.G..

Bent u op zoek naar andere woningen?
Onze makelaars staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale woning.

Bezoek onze website voor ons actuele aanbod.

Onze diensten

Verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare verkoopmakelaar in de regio Hilversum om uw woning te verkopen? Tamsma Makelaars O.G. is gespecialiseerd in de verkoop van woningen en bedrijfspanden in de omgeving en staat klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woonhuis.

Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt als geen ander en zullen u begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot het opstellen van een effectieve marketingstrategie, wij zorgen ervoor dat uw woning op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht.

Met ons uitgebreide netwerk en doelgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw woning snel en tegen de beste prijs verkocht wordt. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op de volgende stap in uw leven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Tamsma Makelaars O.G. voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning.

Meer info over verkopen van een woning bij Tamsma Makelaars O.G. in Eemnes

Kopen

Tamsma Makelaars O.G. is een ervaren en betrouwbare makelaar die zich richt op de verkoop van koopwoningen en bedrijfspanden in de omgeving van Hilversum. Als u op zoek bent naar een geschikte woning of bedrijfspand, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan woningen en bedrijfspanden in ons portfolio en helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Koopwoningen in Hilversum en omgeving

Het kopen van een woning is een grote stap in uw leven. Het is belangrijk dat u een woning vindt die voldoet aan al uw wensen en eisen. Bij Tamsma Makelaars O.G. begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan koopwoningen in Hilversum en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een appartement, woonhuis, villa of landgoed, wij hebben voor ieder wat wils.

Ervaring en betrouwbaarheid

Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en ons uitgebreide netwerk, kunnen wij u als geen ander begeleiden bij het kopen van een woning. Onze makelaars zijn ervaren en deskundig en staan klaar om u te helpen bij elke stap van het koopproces. Of het nu gaat om het bezichtigen van woningen, het onderhandelen over de prijs of het regelen van de benodigde documentatie, wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Woningen en bedrijfspanden

Naast koopwoningen, bieden wij ook een uitgebreid aanbod aan bedrijfspanden. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte, winkelpand of bedrijfsruimte, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar. Onze makelaars hebben een brede kennis van de lokale markt en kunnen u voorzien van deskundig advies over de verschillende mogelijkheden.

Woonhuis in Hilversum kopen

Bent u op zoek naar een woonhuis in Hilversum? Dan bent u bij Tamsma Makelaars O.G. aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan woonhuizen in verschillende prijsklassen en wijken in Hilversum. Of u nu op zoek bent naar een karakteristiek herenhuis in het centrum van Hilversum of een modern gezinswoning aan de rand van de stad, wij kunnen u helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Onze makelaars staan voor u klaar

Bij Tamsma Makelaars O.G. staan wij voor u klaar om u te helpen bij het kopen van uw woning. Wij begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke beslissing is en daarom begeleiden wij u graag bij elke stap van het proces. Van het zoeken naar geschikte woningen, het regelen van bezichtigingen tot het onderhandelen over de prijs, wij zijn er om u te ondersteunen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in de omgeving van Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte koopwoning of bedrijfspand die voldoet aan al uw wensen en eisen. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak, bent u verzekerd van een vlotte en succesvolle aankoop van uw nieuwe woning.

Meer info over kopen van een woning bij Tamsma Makelaars O.G. in Eemnes

Huur

Welkom bij Tamsma Makelaars O.G., dé verhuurmakelaar in de omgeving van Hilversum. Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u uw woning verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het huren van een woonhuis in Hilversum en omstreken.

Woning huren in Hilversum

Het huren van een woning is een belangrijke beslissing. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning of een villa, het is van groot belang dat u een woning vindt die voldoet aan al uw wensen en eisen. Bij Tamsma Makelaars O.G. begrijpen wij dat als geen ander. Wij nemen graag de tijd om uw woonwensen in kaart te brengen en gaan vervolgens actief op zoek naar een huurwoning die perfect bij u past.

Als verhuurmakelaar hebben wij een uitgebreid netwerk in Hilversum en omgeving. Hierdoor zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe huurwoningen die op de markt komen. Wij kunnen u dan ook als geen ander helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke woning of juist voor langere tijd wilt huren, wij staan voor u klaar.

Verhuurmakelaar in Hilversum

Bent u eigenaar van een woning in Hilversum en wilt u deze verhuren? Ook dan kunt u rekenen op de expertise van Tamsma Makelaars O.G. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige verhuur van uw woning. Van het vinden van geschikte huurders tot het opstellen van de huurovereenkomst, wij regelen alles tot in de puntjes.

Wij begrijpen als geen ander dat u als verhuurder wilt kunnen vertrouwen op een betrouwbare huurder. Daarom screenen wij potentiële huurders zorgvuldig en voeren wij uitgebreide achtergrondonderzoeken uit. Zo kunt u met een gerust hart uw woning verhuren, wetende dat alles in goede handen is.

Huurwoning in Hilversum vinden

Bij Tamsma Makelaars O.G. staan wij bekend om onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij nemen graag de tijd om u te leren kennen en uw woonwensen in kaart te brengen. Of u nu op zoek bent naar een huurwoning in het bruisende centrum van Hilversum of juist liever in een rustige woonwijk wilt wonen, wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning.

Onze makelaars kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en kunnen u dan ook voorzien van waardevol advies. Wij begeleiden u tijdens het gehele huurproces, van het bezichtigen van woningen tot aan de sleuteloverdracht. Bij Tamsma Makelaars O.G. bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke begeleiding bij het huren van een woning in Hilversum.

Woonhuis huren in Hilversum

Bent u op zoek naar een woonhuis om te huren in Hilversum? Dan bent u bij Tamsma Makelaars O.G. aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan huurwoningen in Hilversum en omgeving, variërend van knusse appartementen tot riante villa's. Wij helpen u graag bij het vinden van een woonhuis dat voldoet aan al uw wensen en eisen.

Bij Tamsma Makelaars O.G. staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat het huren van een woning een belangrijke beslissing is en nemen dan ook graag de tijd om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale woonhuis. Met onze uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en ons brede netwerk, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het huren van een woonhuis in Hilversum.

Neem contact op met Tamsma Makelaars O.G.

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Hilversum of wilt u graag een woning huren in deze prachtige stad? Neem dan gerust contact op met Tamsma Makelaars O.G. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale huurwoning. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om uw woonwensen te bespreken en u te informeren over de mogelijkheden. Bij Tamsma Makelaars O.G. bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke begeleiding bij het huren van een woning in Hilversum. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn.

Meer info over huren van een woning bij Tamsma Makelaars O.G. in Eemnes

Verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hilversum voor het verhuren van uw exclusieve woning voor een bepaalde periode? Tamsma Makelaars O.G. is gespecialiseerd in het verhuren van woonhuizen aan expats en heeft ruime ervaring in het vinden van geschikte huurders voor uw woning. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt, kunnen wij u helpen om uw woning snel en zorgvuldig te verhuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer info over verhuur van een woning bij Tamsma Makelaars O.G. in Eemnes

Beheer

Tamsma Makelaars O.G. is een ervaren makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer in de omgeving van Hilversum. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn wij de ideale partner voor het beheer van uw vastgoed. Of het nu gaat om het beheer van een woonhuis, een appartementencomplex of een commercieel pand, wij staan voor u klaar om uw vastgoed optimaal te beheren.

Vastgoedbeheer is een complexe en tijdrovende taak die veel expertise en aandacht vereist. Als ervaren makelaar begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw vastgoed op een professionele en zorgvuldige manier te beheren. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw vastgoed in goede staat blijft, huurinkomsten worden geïncasseerd en eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

Onze dienstverlening op het gebied van vastgoedbeheer omvat onder andere het innen van huurpenningen, het uitvoeren van inspecties, het afhandelen van reparatieverzoeken, het opstellen van huurovereenkomsten en het onderhouden van contact met huurders. Door het beheer van uw vastgoed aan ons over te laten, heeft u geen omkijken meer naar de dagelijkse gang van zaken en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Als ervaren makelaar weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw vastgoed op een professionele en zorgvuldige manier te beheren. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw vastgoed in goede staat blijft, huurinkomsten worden geïncasseerd en eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

Naast vastgoedbeheer bieden wij ook diensten aan op het gebied van verkoop en verhuur van vastgoed. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw huidige woning wilt verkopen of een geschikte huurder zoekt voor uw vastgoed, bij Tamsma Makelaars O.G. bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en een gedegen kennis van de lokale vastgoedmarkt, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren en begeleiden bij al uw vastgoedtransacties.

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die gespecialiseerd is in vastgoedbeheer in de omgeving van Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat. Met Tamsma Makelaars O.G. bent u verzekerd van professioneel en betrouwbaar vastgoedbeheer, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vastgoedinvesteringen.

Meer info over Vastgoedbeheer bij Tamsma Makelaars O.G. in Eemnes